Număr curent Arhivă Căutare Condiţii de redactare Colegiu editorial Colectiv redacţional Despre noi
 
Revista de Marketing Online
 

Revista de Marketing Online

Revista de Marketing Online (RMkO) este o publicaţie oficială a Academiei de Studii Economice, editată de către Facultatea de Marketing īn colaborare cu Editura Uranus. RMKO este un jurnal academic, adresat atāt comunităţii universitare, cāt şi practicienilor şi analiştilor din mediul de afaceri. Articolele apărute promovează toate domeniile care intră īn sfera de interes a marketingului, prioritate fiind īnsă acordată temelor legate de marketingul specific noilor medii de comunicaţie şi interacţiune specifice societăţii post-Industriale.

Revista are o periodicitate trimestrială şi este editat de către o echipă de specialişti īn marketing romāni şi străini, a căror activitate include publicarea unui număr impresionant de cărţi de referinţă īn domeniul marketingului, publicarea de articole īn cele mai prestigioase reviste din lume şi de prelegeri academice īn cele mai importante locuri din lume.

Revista de Marketing Online este distribuită gratuit cititorilor interesaţi din īntreaga lume prin intermediul site-ului său. De asemenea, articolele pot fi găsite prin intermediul bazei de date internaţionale RePEc şi hiperlegăturile externe către articolele publicate pe site sunt binevenite.

Pentru orice īntrebări vă rugăm să contactaţi colectivul editorial al reviste. Vă dorim o lectură plăcută şi instructivă!


© 2007 Revista de Marketing Online